Wie zijn wij

Schildersbedrijf Van Kuik bestaat al 73 jaar, deze jaren zijn verdeeld over 3 generaties. Oprichter is B.H. van Kuik die in 1947 het bedrijf begon. In 1970 werd het bedrijf overgenomen door zijn zoon A.M. van Kuik die op zijn beurt het bedrijf weer overgaf aan zijn zoon H.A.F.J. van Kuik in het jaar 1991. Deze laatste en huidige generatie is zelf al 38 jaar werkzaam als onderhoudschilder en de laatste 29 jaar als zelfstandige onder de huidige naam Henk van Kuik Glas en Schilderwerken.

Wij zijn sinds de oprichting van het HSP in 2001 gecertificeerd door het “Huisschilderplan” van Sikkens als Sikkens Vakschilders wat de klant constant verzekerd van optimaal onderhoud en een perfecte uitstraling van het buitenschilderwerk.

Het HSP is een meerjarenplan voor het onderhoud van uw buitenschilderwerk voor de duur van 10 jaar, waardoor de onderhoudskosten van het buitenschilderwerk aanzienlijk verlaagd worden. Meer informatie: Sikkens Vakschilders

Waarom Henk van Kuik?

Kwaliteit

Kwaliteit

De tijden veranderen, Schildersbedrijf Van Kuik echter niet… Natuurlijk, we gaan met de tijd mee, maar als het om kwaliteit gaat zijn we geen spat veranderd. Zo was het in 1947, zo is het nu. De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij Henk van Kuik zeker bent van goed vakwerk, goede service en voor een goede prijs.

Volledig pakket

Volledig pakket

Henk van Kuik Glas en Schilderwerken houdt zich bezig met: Schilder- en onderhoudswerk – Enkele en dubbele beglazing – Alle soorten wandafwerking – Velux dakvensters – Glas in lood – Houtrot-reparatie – Renovatie en onderhoud monumentale panden.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN

Onze werkzaamheden

Henk van Kuik Glas en Schilderwerken houdt zich bezig met: Schilder- en onderhoudswerk – Enkele en dubbele beglazing – Alle soorten wandafwerking – Velux dakvensters – Glas in lood – Houtrot-reparatie – Renovatie en onderhoud monumentale panden.

Schilder werk

Vakkundig uitgevoerd schilderwerk verhoogt de waarde en verlengt de levensduur van uw vastgoed.

Houtrot Reparatie

De onderliggende oorzaak van houtrot is meestal optrekkend vocht of een slechte ventilatie in kruipruimtes.

Behang werkzaamheden

Behang is een echte eyecatcher in het interieur. Hoe heerlijk is het om je huis mee te veranderen met het seizoen!

Velux Dakramen

Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. VELUX is terecht synoniem geworden voor het originele dakraam.

Reacties van klanten

Netheid, korrekte behandeling van klant, komt afspraken na en is bereid een stap extra te zetten, ook als daar niet specifiek om wordt gevraagd. Daarnaast ook advies op maat.

Dhr. de Goey

Henk denkt mee, goeie tips, repareert waar mogelijk, houdt zich aan de afspraken. overlegt als zaken anders lopen dan gedacht. Gezellige man met een goeie collega Michael!

Mw. Simonse

Alles voor een tevreden klant.
Als sociaal betrokken ondernemer en erkend 5-sterrenspecialist staan we graag met de hoogst mogelijke service voor u klaar. Wilt u weten hoe deze service wordt ervaren, kijk dan eens naar onze klantbeoordelingen.

Wat mogen we voor u doen?

Laten we samen uw wensen bespreken zodat we u zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn.

Vraag direct een offerte aan!